luni, 21 februarie 2011

,,Mireasma florilor",,Tumultul vietii",Mirajul culorilor"si ,,As vrea sa fiu ca tine"

In cadrul acestui proiect,doamna a decis grupele si proiectul pentru care a trebuit sa ne documentam.Am vrut sa aratam,ca toti suntem fiinte,pe acest pamant,si,desi diversi, toti avem o inima care bate!
Grupa a III-a a vorbit despre camila,soparla Umbuku,hamsterii Siriani ,cactusul Stapelio,ursul Koala,trandafirul Adenium.Proiectul s-a numit ,,Tumultul vietii"
Grupa I a vorbit despre crin,brandusa,mac,trandafir,albastrele,lotus,lalea,nufar,narcisa si ne-au spus ca unele din aceste flori reprezentau blazonul multor regi sau florile preferate ale unor printese,regine sau actori celebri.Proiectul s-a numit,,Mireasma florilor".
Grupa a II-a a vorbit despre fluturi:Papilo Polites,Morpho Pebides,Idea Leuconoe,Driadula Phateusa,Heliconius Hecale,Morpho Peleides.Proiectul s-a numit,,Mirajul cuorilor".
Grupa a IV-a a vorbit despre personalitati ale lumii sportive,artistice.Au vorbit despre Petr Cech,Ronaldinho,Messi,Andra,Cristiano Ronaldo si Jake T Austin.
Dupa ce am ascultat cu atentie,ce-au avut de zis colegii din toate grupele,am realizat ca am invatat multe lucruri noi,si ca Terra gazduieste diversitatea,intr-o armonie unica!
Priviti aici proiectele noastre!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu