duminică, 27 februarie 2011

Scriem despre prietenie!

Despre prietenie,vorbim foarte mult.Dezbatem aceasta tema la literatura romana,atunci cand intalnim personaje literare cu trasaturi morale negative si pozitive si la educatie civica,materie care lamureste anumite intrebari despre drepturi si indatoriri ale fiecarui cetatean.
Prietenie - un cuvant atat de simplu dar cu enorm de multe implicatii emotionale. Auzi orice om spunand "prietenul meu cel mai bun este... sau prietenul meu cel mai bun face...".
Tu esti prietenul cel mai bun al cuiva? Tu ai un prieten bun? Oare te-ai gandit vreodata cat de important poti fi pentru cineva daca esti langa el atunci cand are nevoie? Probabil ca si tu ai simtit nevoia, cel putin o data in viata, sa ai pe cineva alaturi!
Un prieten bun este acea persoana in care ai intotdeauna incredere, persoana care e dispusa sa iti fie mereu alaturi in momentele grele dar si atunci cand esti fericit, prietenul cel mai bun trebuie sa iti dea sfaturi atunci cand ai nevoie de ele, sa stie sa te asculte si sa te sprijine. Prietenul cel mai bun are mereu incredere in tine, nu se supara pe tine si nici nu te dezamageste. Prietenul cel mai bun te accepta asa cum esti !
De cate ori ai plans pentru ca l-ai vazut pe prietenul tau plangand? De cate ori te-ai bucurat din inima pentru reusitele prietenului tau?
Ar fi bine sa meditam cu totii indelung la aceasta tema,si mai ales,sa vrem sa fim NOI.
Concluzia noastra:,,Fii intotdeauna ceea ce esti, iar daca acest lucru nu este deajuns pentru cineva, acel cineva nu este deajuns pentru tine!"








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu